Diensten van DirectusSysteem / Netwerk beheer:

Tegenwoordig zijn goed beheer, support en onderhoud van applicaties, ICT-systemen en infrastructuur een must. U weet zelf wat voor ergernis het is als iets niet werkt. Tevens kost het erg veel tijd, dus kost het ook geld. Beheer, support en onderhoud vragen dus om een proactieve aanpak.

Directus richt zich op een select aantal marktleiders op het gebied van hard- en software. Wij passen zo de beste producten toe in onze oplossingen. Hierdoor bent u verzekerd van diepgaande kennis en services.
Directus kan u helpen om uw ICT Systemen te beheren (op afstand of op locatie) zodat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over de automatisering van uw organisatie.


Consultancy:

Goed advies is goud waard! Op basis van jarenlange ervaring bieden we kwalitatief hoogwaardige consultancy voor een betaalbare prijs. Bij ons kun u onder andere terecht voor:

•Het ontwerp voor een nieuw op Windows gebaseerd netwerk
•Het uitbreiden van een bestaand netwerk
•Het migreren van Windows omgevingen.
•Het implementeren van Windows omgevingen.


Webdesign:

Het Internet kan ingezet worden om, naast extra service aan bestaande klanten, nieuwe markten en klanten te bereiken.

De lage kosten van een website zijn niet te vergelijken met enig ander medium. De relatief kleine investering in een professionele website is meestal op korte termijn terugverdiend en u maakt daarna slechts nog kosten voor het updaten van uw website en het jaarlijkse abonnement voor uw domeinnaam en hosting.

Directus kan met u meedenken over het (re-)design en de invulling van uw website die volledig voldoet aan uw wensen.


Training:

Op basis van een mix van jarenlange ervaring op het gebied van zowel praktijk en training zijn we gespecialiceerd in het overbrengen van kennis die er toe doet.

We geven zowel standaard Microsoft Official Curriculum (MOC) trainingen als maatwerk trainingen. U kunt bij ons terecht voor individuele trainingen maar ook trainings trajecten.

De trainingen worden gegeven door onze Microsoft Certified Trainer (MCT) en kunnen verzorgd worden op onze lokatie maar ook bij u op locatie.

 

Informeer naar de mogelijkheden en prijzen!!